Escoltar

Des d'ací podràs escoltar algunes de les nostres músiques classificades segons pubicacions en CD

Cantata de la Mare de Déu (2010): Repertori commemoratiu del III centenari de la Mare de Déu al poble de Relleu. Es fa un repàs a nivell social i cultural al llarg dels 300 anys d'història que relata els fets més importants des de l'any 1710 fins l'any 2010. El repertori està interpretat baix la línia de cantata i suposa un xicotet parèntesi en la línia habitual de l'Aixama. Algunes de les cançons que trobareu:


Arrels i brots (2009): En aquest cas seguint les melodies i estructures de la música tradicional hem fet versions d'algunes cançons, així com també hem enregistrat altres cançons pròpies. També han parrticipat músics que solen col·laborar amb el grup com són: Àlex Cantó (saxos), Andrea Cantó (violoncel), Armando García (percussió), Mª Juliana Giner (bandúrria), Noèlia Moll (guitarra), Saoro Vicedo (percussió) i Xavi Brotons (percussió). Podeu escoltar una xicoteta mostra.


Música Tradicional de Relleu (marina baixa) (2005): Es tracta d'un treball de recuperació que vam portar a terme durant els anys 2002-2004 i que es tancà amb l'enregistrament del primer CD. Entre altres cançons trobareu: