Llibres i altres materials

Benesit 2010
Autor: Associació Benesit
Edició: 2010 / Llengua: Valencià i castellà.Llibre/Revista d'edició especial en commemoració del 3er centenari de la Mare de Déu del Miracle a Relleu.Benesit 2007
Autor: Associació Benesit
Edició: 2007 / Llengua: Valencià i castellà.


Llibre/Revista d'edició especial en commemoració del centenari d'Eduard Soler i Pérez. Recull d'idees i reflexions sobre història, cultura i medi natural; de l'entorn geogràfic i cultural de Relleu.
Benesit 2005

Autor: Associació Benesit
Edició: 2005 / Llengua: Valencià i castellà.Llibre/Revista d'edició especial en commemoració dels 25 anys de l'Associació Benesit. Es tracta d'un material complementari a la publicació anterior. És un magnífic llibre amb una gran quantitat d'imatges de molta qualitat i amb textos de gent entesa en els diversos temes tractats. Magnífica recompilació d'informació.Benesit 2002
Autor: Associació Benesit
Edició: 2002 / Llengua: Valencià i castellà.

Llibre/Revista d'edició especial en commemoració dels XX segles d'existència del poble de Relleu. És un treball molt curiós i amb molt bona documentació realitzat per l'Associació Benesit i per diversos col·laboradors de pretigi. És una agradable ullada al passat i al present del nostre poble.
Relleu (Conocer un pueblo)

Autors: Alejandro Sendra Barbé iAssoació Cultural Relleu.
Edició: 1980 / Llengua: Castellà.

És un dels primers llibres realitzats per l'Associacó Benesit (antiga Associació Cultural Relleu) i Alejandro Sendra Barbé.En aquest llibre es pot obtindre molt informació respecte al poble de Relleu. Es tracta d'un llibre amb molt informació referent a molts aspectes com la cultura, la història, la tradició, la natalitat... del nostre poble.