Nou CD: "Arrels i brots"


Tenim el gust de comunicar-vos que ja s'ha publicat el CD del nostre últim treball, Arrels i brots. Es tracta d'un disc on pretenem barrejar versions de cançons tradicionals amb altres cançons pròpies també de caràcter tradicional.


Arrels i Brots, el concepte:
En la Colla l'Aixama pensem que la música tradicional no sols han de ser sons basats en el record i en el passat. Estem convençuts que la música, com que forma part d'un poble i d'una tradició, ha d'evolucionar, de igual manera que evoluciona la societat a la qual està lligada.

Amb el títol d'Arrels i brots volem simbolitzar aquest pensament; utilitzar les estructures i les maneres de la música tradicional i aportar la nostra pròpia personalitat, les nostres tendències i influències a tot allò que fem. Estem convençuts que aquesta és la forma natural d'evolucionar.

La cançons que formen el CD són: Picaina, l'Agulleta, El Caragol, La Cocentainera, Mariners de La Vila, Jota del Castellut, La Dona de D. Jeroni, Bolero Vell, Jota de Sella, El Tilingo, Què Farem, Mengem de Tot, Camí del Riu, Què tens als Ulls, Bolero de Castelló i l'Agulleta (bis). Esperant que siga del vostre gust ens acomiadem fins altra ocasió. Salutacions.

Jota.
"La jota de després de sopar". Fora del disc
[Baixar-la].
Mengem de Tot.
Pasdoble satíric de la situació econòmica d'algunes famílies.
Què farem.
Cançó on pretenem plantejar la situació actual del País Valencià.
Què tens als ulls.
Cançó inspirada amb melodies àrabs.
Bolero de Castelló.
Versió del Bolero de Castelló amb la col·laboració d'Àlex Cantó (saxo), Andrea Cantó (violoncel), Mª Juliana Giner (Bandúrria) i Noèlia Moll (guitarra).