Tancant el parèntesi.


Salutacions a tots. Com molts ja sabeu el passat 18 d'octubre de 2010, a Cocentaina, vam tancar el repertori de la Cantata de la Mare de Déu. Això significa que també tanquem el parèntesi obert al mes d'abril per a continuar amb la línia de treball del grup: Música mediterrània dels nostres dies.
Per a nosaltres dedicar-nos durant tot el 2010 al repertori de la cantata no ha resultat cap pèrduda de temps; ni molt menys. Aquest repertori, que ja ha arribat al final, ens ha permès aprendre noves maneres, visitar i tocar en llocs on mai hauríem estat, conèixer molta gent i allò més important: recollir sentiments molt especials que ens han transmès tots aquells que estaven davant dels nostres instruments.

El futur més immediat es descansar, assimilar i deixar madurar aquestes noves sensacions per a que poc a poc vagen transformant-se en música. Una música que tard o d'hora tindrem el gust de presentar-vos.

A tots els que ens heu ajudat i heu comprès la necessitat (i l'obligació moral) de fer el repertori de la cantata, no podem fer altra cosa que donar-vos les gràcies. Gràcies amics.